Post by rusnessmarlnighty on Mar 8, 2022 7:57:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas, bet su blogu tempu ir siužetu. Buvo tamsių elementų, bet jie buvo prastai atlikti. Ypač Hisui ir Yugu maršrutų kūrimas buvo LABAI skubotas. MC tiesiogine prasme juos įsimylėjo, kai net neįvyko nieko ypatingo. Hisui ir Yugu maršrutas pradžioje buvo gražus, tačiau jame buvo sutelktas dėmesys į daugelį dalykų, o ne į tikrąjį romantikos vystymąsi. Riono maršrutas buvo pats geriausias, buvo tamsu, bet bent jau buvo mielų akimirkų, o kūrimas buvo atliktas natūraliau.
Vykstant dialogui, visas vaizdas siūbuoja tarp vieno ir kito veikėjo, tarsi pasiplaukiojimas siūbuojančiu laivu mugės aikštelėje. Tai privertė mane jaustis šiek tiek neramus! o0
Saugokitės visų žaidėjų: kūrėjas čia meluoja, tik 1 skyrius yra nemokamas, panašus į demonstracinį skyrių. Žiūrėdami skelbimus kas 10 paspaudimų, galite pereiti į 2 skyrių. Po to negalėsite tęsti nesumokėję.
Gerai
Dr. Driving Lenktynės aypy
Šis žaidimas yra įdomus, bet kai žaidžiau šį žaidimą, žaidimui atsitiko tiek daug dalykų
Redaguoti: Sužaidus visus maršrutus - PATIKO! Aš verkiau Hisui maršrute. *sop* Visiškai rekomenduoju žaisti ir nesijaudinkite, visa tai galite užbaigti nemokėdami nė cento. Tačiau apmaudu, kad Riono maršrute tiesiogine prasme nieko negalime išmokti. Bet jis vis tiek yra mano mielas mažylis. Tikrai rekomenduoju žaisti!!
Trūksta meniu, kad būtų galima pereiti skyrius ir kelių pabaigų. Taip pat nėra praleidimo mygtuko, kad būtų galima praleisti skaitytus tekstus. Originalus trumpalaikis žaidimas buvo daug geresnis...
Tai buvo tikrai gražu ..trumpa, bet graži istorija..Man patiko!
Coozs
Dėkojame, kad leidote kai kuriems iš mūsų, vargšų būtybių, žaisti šį žaidimą su reklama, o ne „deimantų pasirinkimas geriausios pabaigos“ rezultatams. Bet kas atsitiks su kitais dviem maršrutais? 😂
Sąžiningai, aš labai vertinu siužetą. Buvo tamsu ir viskas, bet taip, veikėjo charakterio raida buvo puiki, ypač maršrute su Hisui, tai buvo tikrai GRAŽU. Labai norėčiau, kad turėtume daugiau meilės pomėgių, iš kurių galėtume pasirinkti, bet vis tiek tai buvo puiku. Jums tikrai nereikia laukti leidimų, kad perskaitytumėte istoriją, o tiesiog galite žiūrėti jos skelbimą. Vis dėlto tai bus verta, jei turėsite kantrybės. Labai ačiū už šį kūrėją. Išbandysiu kitus jūsų žaidimus, kad palaikyčiau jus.
Nekenčiu MC..tokia arogancija..ji tokia egocentriška..man labiau patinka malonesnis žmogus..o raktų sistema niūri
EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- Macəra bwe
Turėtumėte pridėti Evaną ir dar vieną mermaną
Tai nemokamas žaidimas su skelbimais. Man labai patinka siužetas. Tai linksma, juokinga, juokinga ir liūdna tuo pačiu metu. Mane neramina, kaip ji išspręs savo problemas? Visus maršrutus verta perskaityti. Hisui's yra pats netikėčiausias iš visų. Kalbant apie rekomendacijas, pirmiausia žaisk Rion arba Yugu ir palik Hisui paskutiniam. Norėčiau paminėti meniu nebuvimą. Nėra būsenos juostos. Kiek yra pabaigų?Prieš pradedant tai rekomenduoju pažaisti kitą trumpalaikį Natsume maršrutą.
Man labai patiko meno kūrinys ir atmosfera, bet nuoširdžiai manau, kad istorija galėtų tęstis (kalbu iš perspektyvos, kad vaidinau tik Hisui maršrutą). Likau norėti daugiau ir nežinau, kaip tai jausti... Taip pat pagalvokite, kad Evanas nusipelno savo maršruto ir kiekvienas turėtų turėti ilgą siužetą. Visa kita yra nepriekaištinga (nors meniu nėra ir kažkaip nepatogu), o personažai yra labai patrauklūs, o visa koncepcija yra labai smagi!
Kristen myli undines
Negaliu baigti įkelti juostos naudojant oppo F9 model one...
Norėčiau, kad turėtume Evano maršrutą
EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- Авантуристичке mrrt
EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- Dobrodružné qdk
Puiku, bet vis tiek turiu pagirti, bet laukiu, kol pamatysiu daugiau
Istorija įdomi, tačiau šis žaidimas turi tiek daug klaidų, ypač kai žiūrite skelbimus. Kartais įvyksta avarijos žaidimas. Palyginkite su Ephemeral dark ver. Šis žaidimas buvo sukurtas blogai
Jūs turite žaisti kitus žaidimus, kad gautumėte taškų, kad galėtumėte žaisti, skirtingai nei kiti trumpalaikiai žaidimai, jūs gaunate 35 taškus nemokamai, manau, du kartus per dieną, bet su šiuo žaidimu turite atsisiųsti daugybę žaidimų, kad gautumėte tašką! Dabar nežaidžiame šio žaidimo, nebent jis duos nemokamų taškų, kaip ir kitas žaidimas
Mc atrodo siaubingas žmogus, aš ne jos gerbėjas ar nuolatinė jos rankos gerbėja, kas čia yra, bet vis tiek, atrodo, negaliu net įsigilinti į istoriją, nors ir norėjau, neskaičiau dar pravažiavę vežimą
Man gerai, kad reikia žiūrėti reklamą kas 20 sakinių, bet mano tikroji problema yra ta, kaip „vystymasis“, kaip Dievas žino, kiek ilgai užsitęsė, kol romantika buvo paskubėta paskutiniame skyriuje (13 skyrius) ir mįslė, ar MC yra kaltas ar net neišaiškintas. Lyg rašytojai žinotų, ko tikitės, ir davė jums antausį į veidą. Bet ei, Rion x MC yra miela dinamika.
Turiu pasakyti, kad man tai patiko, priduria, kas vargina, bet verta!
Tiems, kurie sutrikę, šis žaidimas yra visiškai nemokamas. Taigi jūs turite žiūrėti reklamą kas 20 dialogų ir po 30, jei tai naujas skyrius. Po 2 skyrių nebegalite žiūrėti skelbimų, todėl galite nusipirkti raktus arba grįžti maždaug po 30 minučių, o mygtukas Žiūrėti skelbimą vėl bus rodomas. Tai geriau nei tie, kurie pateikia tik 5 scenarijus per dieną. Ir jei jis nuolat stringa, tiesiog išvalykite talpyklą. Visa tai dariau ir mėgavausi žaidimu. Tačiau patobulinimų tikrai reikia. Sveiki atvykę 😉
EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- Macəra bwe
Man labai patinka šis žaidimas, bet ar galite sukurti šio žaidimo įsigytą versiją? Turiu galvoje kaip trumpalaikis gyventojas tamsoje, kad galėčiau skaityti visus skyrius.. ačiū
5 USD už 13 raktų. Įspėjau, kad negaliu susigrąžinti pinigų už papildomus raktus, bet bent jau galiu dar kartą perskaityti skyrius, kuriems išleidau raktus. Jokių rūpesčių. Papildysiu šią apžvalgą, kai skaitysiu daugiau.
Kodėl veikėjai tokie kalbūs? Atsibodo per kokias 3 minutes, tai tikrai pirmas žaidimas, kurio nemėgstu su tokia aistra
Argumentai "už": įdomi, gera istorija, visiškai nemokama, mokate už savo laiką žiūrėdami skelbimus kas 20–30 dialogų. Bet tai man tinka, o ne aukščiausios kokybės pasirinkimai. Tai taip pat skirta palaikyti kūrėjus. Jei ppl sako, kad po to negali žaisti, skelbimai grįš kas kelias valandas. Suvart: nėra meniu.. Norėčiau, kad būtų žurnalas, kurį būtų galima skaityti atgal. Taip pat mažiau pasirinkimų. REDAGUOTI: Po 2 dienų ruošiuosi baigti Yugu maršrutą vien žiūrėdamas skelbimus.
Norėčiau eiti toliau į istoriją, bet jums reikia mokėti už raktus arba žaisti žaidimus, o aš vargšas...
REIKIA būti Evano maršruto!! Taip pat jūs, vaikinai, turite išplėsti istoriją. Jis baigiasi per greitai ir palieka daug palaidų galiukų. Pavyzdžiui, kodėl ji buvo apkaltinta žmogžudyste ir kas iš tikrųjų atsitiko? Jūs, vaikinai, turite paaiškinti tai!!
Pradžioje jie per daug kalbėjo, kad aš net nebegalėjau su tuo susitvarkyti... istorija buvo gana klišė ir nedavė man jokio pasirinkimo, todėl MC tiesiog kalbėjo, ką norėjo, ir daugelis iš manęs nesutiko. Tai tiek... po ilgo laiko tiesiog žiūrėdama, kaip jie kalba, kalba ir kalba, man labai nuobodu ir dabar aš jį pašalinsiu...